De ce ii era mai frica nu a scapat. Desi a vrut sa amane cat mai mult punerea in aplicare a sentintei de munca in folosul comunitatii, supermodelul Naomi Campbell nu mai are incotro si la sfarsitul acestei saptamani va deveni femeie de serviciu intr-o cladire publica din New York, timp de cinci zile.

Supermodelul britanic a pledat “vinovat” pentru ca a lovit-o pe fosta menajera Ana Scolavino in martie 2006 si a fost condamnata la cinci zile de munca in folosul comunitatii. Potrivit cotidianului The New York Daily News, Campbell va face curatenie intr-o cladire publica in timpul celor cinci zile, la fel ca Boy George, care a maturat strazile din Manhattan anul trecut. Naomi insa a cerut in mod special sa nu ispaseasca sentinta in spatiu deschis, pentru a nu fi umilita si mai mult in public. ”Naomi este gata sa se prezinte si sa presteze munca in folosul comunitatii, indiferent de ce va trebui sa faca”, a declarat purtatorul ei de cuvant.

Va spala podele!

Totusi, Naomi nu va spala wc-uri, asa cum  fusese amenintata, ci va curata podelele unor birouri si va matura mochete, iar, in functie de nevoie, va spala chiar si geamuri si va sterge praful.

Face terapie de grup

Naomi Campbell a marturisit recent ca, pentru a nu-si pierde cumpatul din nou, face terapie de grup. In plus, ea merge zilnic la intalnirile grupului Narcomanii Anonimi. ”Particip la intalniri de genul asta oriunde m-as afla.

Agentii mai au grija sa ma informeze daca in vreo tara in care ma aflu exista astfel de intalniri”, a  declarat supermodelul. Naomi a afirmat ca a fost instruita sa se imbrace normal si sa nu vina cu fuste scurte pentru a nu distrage atentia  grupului de narcomani.

 

Urmărește-ne pe Google News