„Nu voi ajunge în arest. Voi decide singur ce am de făcut.(…) Nu voi părăsi domiciliul meu, e în puterea mea să decid asta „, i-ar fi zis Adrian Năstase ministrului de Interne Ioan Rus în discuţia privind procedura de ridicare de la domiciliu, potrivit jurnalistului Radu Tudor.
De asemenea, când poliţiştii au venit şi i-au adus mandatul de executar, Adrian Nastase le-ar fi spus acestora: “Daţi-mi voie se merg sa iau niste carţi cu mine”. Poliţistul i-ar fi răspuns: “Nu vă pot lăsa să mergeţi singur, trebuie sa merg cu dumneavoastră”, la care Năstase a replicat : “Foarte bine, să mergem amindoi”
Ultimele cuvinte pe care Năstase le-ar fi spus înainte să pună mâna pe pistol au fost: “Îmi pare rău ca trebuie să asişti la aşa ceva”
O altă dovadă a faptului că Adrian Năstase şi-a premdiatat sinuciderea o reprezintă cele trei scrisori de ”Adio” pe care acesta le-a lăsat soţiei si copiilor lui.
Corina Creţu, vicepreşedintele PSD, susţine că ea se aştepta ca Năstase să facă acest lucru, pentru că a fost supus la prea multe umilinţe.

„Să fiu sinceră, da, mă aşteptam, pentru că ştiu că are demnitate şi mândrie, şi nu merita aceste umilinţe. Mi se pare incredibil”, a adăugat Corina Creţu, când a mers la Spitalul Floreasca.

Urmărește-ne pe Google News