„Colegii mei și cu mine suntem bine. Faptul că am purtat centura este cel mai important. Recomand tuturor care călătoresc să poarte centura. Să nu trateze cu superficialitate pentru că centura chiar salvează viața. Și este important ca în cazul unui accident toți pasagerii să poarte centură. Degeaba poartă o parte și alții nu, pentru că cel care nu poartă centura poate să îi rănească pe ceilalți”, a spus Natalia Intotero, duminică, 1 septembrie, pentru Libertatea.

Ea a adăugat că a fost conștientă tot timpul, din momentul în care mașina s-a răsturnat, și că în urma accidentului nu a rămas cu probleme medicale.

„Am fost conștientă tot timpul. Nu mi-am pierdut niciun moment starea de conștiență. De asemenea, oamenii care au ieșit la fața locului, cei care locuiesc acolo, în vecinătate, s-au comportat minunat. Nu am probleme, s-au făcut primele investigații la Spitalul Județean din Vâlcea, iar la Spitalul Militar din București am fost internată doar o noapte”, a precizat ministrul Familiei.

Miercuri dimineață am fost externată, am vrut să mă duc la muncă, dar premierul Ciolacu mi-a spus să stau 2-3 zile, să îmi iau un repaus din cauza șocului emoțional. Din ce am înțeles, alții care au fost implicați în asemenea accidente au avut foarte mari probleme de sănătate. Noi chiar am fost foarte norocoși prin grija lui Dumnezeu și a centurii.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, pentru Libertatea

Intotero, implicată într-un grav accident în mașina SPP

Natalia Intotero a fost rănită marți, 27 august, într-un accident produs pe Valea Oltului (DN 7), în localitatea Racovița din județul Vâlcea.

Ministrul Familiei era pe bancheta din spate a mașinii SPP, care s-a răsturnat după ce a fost lovită de altă mașină care nu a acordat prioritate. Intotero a fost dusă la spital pentru a-i fi evaluată starea de sănătate, așa cum prevăd procedurile Serviciului de Protecție și Pază în astfel de cazuri, potrivit informațiilor Libertatea. În mașină mai era o a treia persoană, aghiotantul ministrului.

Urmărește-ne pe Google News