„Prin mila și bunătatea lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!”, a scris Intotero pe Facebook.

Ministra Familiei, Natalia Intotero, a fost rănită marți, 27 august, într-un accident produs pe Valea Oltului (DN 7), în localitatea Racovița din județul Vâlcea.

Natalia Intotero era pe bancheta din spate a mașinii SPP, care s-a răsturnat după ce a fost lovită. Intotero a fost dusă la spital pentru a fi evaluată starea ei de sănătate, așa cum prevăd procedurile Serviciului de Protecție și Pază în astfel de cazuri, potrivit informațiilor Libertatea. În mașină, mai era o a treia persoană, aghiotantul.

Natalia Intotero este în acest moment în stare stabilă și nu prezintă leziuni interne, au precizat surse medicale pentru Libertatea, în urma verificărilor amănunțite de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo unde este internată ministra Familiei.

Urmărește-ne pe Google News