UPDATE ora 19.35: Natalia Intotero a transmis primul mesaj după accident, unul scurt, în care a mulțumit Divinității, celor care au intervenit la locul accidentului, celor care au îngrijit-o, familiei și prietenilor.

„Prin mila și bunătatea lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!”, a scris Intotero pe Facebook.

UPDATE ora 18.05: Natalia Intotero este în acest moment în stare stabilă și nu prezintă leziuni interne, au precizat surse medicale pentru Libertatea, în urma verificărilor amănunțite de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo unde este internată ministra Familiei.

***

Știrea inițială: Natalia Intotero era pe bancheta din spate a mașinii SPP, care s-a răsturnat după ce a fost lovită. Intotero a fost dusă la spital pentru a fi evaluată starea ei de sănătate, așa cum prevăd procedurile Serviciului de Protecție și Pază în astfel de cazuri, au precizat sursele citate. În mașină, mai era o a treia persoană, aghiotantul.

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme (n.red. – Intotero) a fost preluată de o ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Vâlcea.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.20, iar potrivit informațiilor Libertatea, cauza probabilă este neacordare de prioritate.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a mai transmis Poliția Vâlcea.

Sursele din Poliție au precizat pentru Libertatea că mașina SPP în care se afla Natalia Intotero nu avea semnale acustice sau luminoase pornite. Toate persoanele purtau centura de siguranță, iar mașina circula regulamentar.

Libertatea a contactat-o telefonic pe Natalia Intotero pentru a afla detalii, dar deocamdată ministrul Familiei nu a răspuns.

Sursă video: Facebook / Ionela Arcanu

Urmărește-ne pe Google News