S-au intalnit pe munte, in timpul unei drumetii, iar de atunci sunt impreuna. Luminita Mihai si Virgil Daniel Dumitru au dovedit cat de mult se iubesc printr-o fotografie pe care au trimis-o pentru concursul organizat de Libertatea si Christian Tour de Valentines Day si au castigat o excursie la Roma. Cum a fost? De neuitat!

De cand au facut schimb de numere de telefon, Luminita Mihai (24 de ani) si Virgil Daniel Dumitru (27 de ani), adica de acum un an si sapte luni, au urcat impreuna pe cele mai inalte creste din Romania. Fotografia pe care au trimis-o pe adresa Libertatii a fost realizata in drum spre Varful Moldoveanu, pe o creasta aflata deasupra norilor. Au mizat pe ea si au castigat una din excursiile la Roma oferite de Christian Tour.

‘Datorita Libertatii si unui sarut daruit din dragoste am cunoscut Roma. Am trait momente de neuitat in sejurul pe care l-am primit drept premiu la concursul de Valentines Day. Acest oras ne-a dat impresia ca am ramas numai noi doi pe planeta. Au fost momente unice pe care nu le vom uita niciodata, ne-am promis dragoste vesnica si ca vom fi alaturi la bine si la rau pentru totdeauna, s-a destainuit Luminita.

Au mers continuu, pentru ca au avut de vizitat Vaticanul, Colosseumul, Fontana di Trevi si alte zeci de minunatii ale Romei. ‘A fost un vis ce ni s-a intamplat si suntem fericiti. Multumim, Libertatea!, ne-au transmis indragostitii.

„Multumim, Libertatea!” Asta ne-au spus Luminita si Daniel imediat ce s-au intors din excursia de la Roma
castigata de Valentines Day

 

Urmărește-ne pe Google News