Sunteţi amatori de shopping şi vă place să luaţi masa în oraş, dar vreţi şi să vă menoţineţi în formă? De luna aceasta, veţi avea ocazia să îmbinaţi cele trei activităţi într-un singur loc. Liberty Center, noul mall care se va deschide pe 31 octombrie la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Şoseaua Progresului, va dispune atât de magazine şi restaurante, cât şi de un patinoar acoperit.

Situat la doar câteva minute de Piaţa Unirii, la intersecţia celor două artere principale, Calea Rahovei şi Şoseaua Progresului, Liberty Center vine pe piaţă cu un concept nou, care îmbină shoppingul cu distracţia şi mişcarea.

Noul mall e singurul din Bucureşti care adăposteşte în interiorul lui un patinoar cu suprafaţa de 320 de metri pătraţi. Amatorii de shopping vor putea patina aici pe tot parcursul anului, suprafaţa de gheaţă fiind dotată cu o tehnologie care o va păstra intactă chiar şi vara. Investiţia în fostul „circ al foamei” aparţine grupului Mivan şi totalizează 70 de milioane de euro.

Liberty Center va aduna peste 100 de magazine (Marks and Spencer, Sephora, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Altex etc.), dar şi restaurante şi cafenele (Pizza Hut, Burger King, McDonalds, KFC şi Starbucks). De asemenea, mall-ul va dispune dispune de 7 săli de cinema 3D, cu o capacitate de 1.500 de locuri.

Urmărește-ne pe Google News