DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Nemo, câștigătorul Eurovision, critică organizatorii concursului: „E clar că e un dublu standard”

« Înapoi la articol

Comentarii (22)

Dani_Brasoveanul   •   13.05.2024, 13:05

Vreau sa mentionez ca n-au fost permise nici steaguri UE, ale Palestinei sau ale tarilor care n-au participat

golgol   •   13.05.2024, 10:32

Eurovision ul asta a fost mereu o ciudățenie de concurs cu ciudați care au câștigat și mereu a arătat că există corupție și în Europa curata și dorita de multi români!Să fim serioși ,in acest concurs se promovează anormalul ,aici au putut vedea copiii noștri femeia cu barba sau instrumentații ce rar le as putea numi muzica. Lumea a luat o razna !

1Gin   •   13.05.2024, 09:32

Dacă a adus steagul, deși era interzis, nu trebuie descalificat pentru că a încălcat regulile concursului? Oricum a arătat lipsă de respect spărgând trofeul, nu a fost un accident.

EDYKEY   •   13.05.2024, 09:11

A ajuns de tot râsul concursul ăsta.... o mizerie...

fiji   •   13.05.2024, 07:57

Eurovision = *** ambalat în staniol strălucitor.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

jimmylove   •   13.05.2024, 03:50

o mizerie de concurs care se incadreaza la indobitocirea populatiei. anormalul este bagat pe gat cu forta . in curand o sa avem La Purge

demostene1   •   13.05.2024, 02:53

cel mai bine vedem in comentariile de pe tiktok cum oamenii care sustineau ca nu e ok sa judecam negrii pentru ca sunt negrii sau femeile ca sunt femei acum sustin astfel de oameni pentru ca sunt asa. daca ar fi sa auda melodia aia fara sa stie cine o canta multi ar spune ca e o melodie mediocra. dar daca le arati cine o canta si care e povestea multi sunt conditionati sa aplaude si sa accepte melodia tocmai pentru a sustine astfel de oameni. e aceeasi poveste de discriminare, doar ca acum a mers in cealalta extrema.

CRH_RO   •   13.05.2024, 00:12

Deci asta nu voia sa faca muzica, ci propaganda. In plus sparge trofeul, un gest urat, ar fi trebuit sa ii retraga trofeul ala daca tot l-a spart. Si da, Eurovision este de mult o mizerie care nu mai are nici o legatura cu muzica.

Alamar13   •   12.05.2024, 21:17

Multi se intreaba ce are de a face Neo Marxismul cu exemplul din articol.Marxistii Clasici,au pierdut Razboiul Economic.Blocul Vestic,Capitalist,condus de US,a invins Blocul Estic,bazat pe Economie Cetralizata si Coerziune.Dar precum o boala venerica,Marxismul,a revenit in forta si a deschis Razboiul Spiritual si Social.Neo Marxistii,au castigat deja prima parte a acestui razboi.Dumnezeu,in Vest a fost eliminat din Scoli,din Viata Publica si a fost pus sub arest la domiciliu(numai in case si din cand in cand in lacasuri de slujba).Acum se pare ca au castigat si a doua parte a Razboiului:faza Sociala.Aceasta consta in dezmembrarea si slabirea Fabricii Societatii:Familia Nucleara(Parintii si Copii).Astazi Copii apartin Statului,nu Parintilor(visul ud al lui Hitler si Stalin).Cand o Societate altereaza in mod drastic si fara precedent Reguli nescrise,care au servit civilizatia umanitatea timp de milenia ptr.1-2% din populatie,face asta si are ca scop destramarea Familiei Nucleare.

K62i   •   12.05.2024, 20:53

Acestbdezmat lgbt care mai nou se numeste eurovison, ramane sa nu mai fie interesant pentru multe tari care nu promoveaza lgbt, rusine omenirii ,o sa ajunga o minoritate bolnava sa conduca lumea!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close