„Sunt unii care cred că își pot extinde atacurile împotriva trupelor noastre și împotriva civililor. Asta înseamnă să te joci cu focul”, a declarat Netanyahu, fără a menționa în mod explicit Hezbollah.

„Focul va fi întâmpinat cu un foc mult mai puternic. Ei nu trebuie să ne încerce, pentru că noi am arătat doar o mică parte din puterea noastră. Le vom face rău celor care ne fac rău”, a adăugat Netanyahu.

Premierul israelian a făcut declarații în timpul unei vizite la Batalionul de recunoaștere pentru deșert din cadrul armatei, cunoscut și sub numele de Unitatea 585 sau „Batalionul beduinilor”. Netanyahu a salutat acțiunile unității în timpul și după asaltul Hamas din 7 octombrie, care a vizat și membri ai comunității beduine.

„Vă salut. Parteneriatul nostru reprezintă viitorul pentru noi toți împotriva acelor sălbatici”, le-a spus premierul israelian soldaților.

„Vom învinge. Nu există pauze. Aceasta nu este o operațiune, nu este o altă rundă de lupte. Mergem pentru o victorie totală”, a continuat Netanyahu.

„Vom restabili securitatea în nord și în sud… Hamas va fi eliminat”, a mai afirmat premierul israelian.

Foto: Profimedia Images

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul dintre Israel și Hamas

Urmărește-ne pe Google News