DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Netanyahu cere iertare pentru moartea celor 6 ostatici israelieni în Gaza, dar nu își asumă vreo responsabilitate

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Irinel   •   04.09.2024, 03:37

Condoleante !Au scapat de tortura ,foame si mizerie

doritor   •   03.09.2024, 11:53

Unde e razboi sau revolutii(lovituri de stat) cad multe victime colaterale fie ca s-au nimerit sa fie „pe acolo”, fie ca asa fost dintotdeauna cand vorbesc armele si nu diplomatia. Tind sa-i dau dreptate lui Netanyahu si altora care-si asuma roluri de conducatori in astfel de situatii. Independenta tarii e prioritara si trebuie obtinuta chiar cu sacrificii. La noi Iliescu e acuzat de toate relele din timpul revoltei langa el fiind altii si mai activi in facut victime. Eu as acuza „reusita finala” a revolutiei si anume scoaterea la suprafata a scursurii societatii deveniti politicieni, hoti, coldristi, tradatoti de tara, mafioti in institutii ce ar trebui sa fie curate lacrima nu cu lacrimi pentru cei ce ar trebui protejati. Hai cu alta revolutie ,poate iese mai curata.

Gladiator   •   03.09.2024, 10:45

De ce nu vrem sa intelegem ca nu israelienii i-au ucis pe ostaticii ci "vajnicii"luptatorii Hamas ai religiei pacii!!! Ce poate fi mai las, mai inuman, mai atroce, mai medieval decat sa ii executi pe acesti ostatici numai ca sa nu fie eliberati in viata?

    croco601   •   03.09.2024, 14:32

    Gladiator   •  03.09.2024, 10:45

    De ce nu vrem sa intelegem ca nu israelienii i-au ucis pe ostaticii ci "vajnicii"luptatorii Hamas ai religiei pacii!!! Ce poate fi mai las, mai inuman, mai atroce, mai medieval decat sa ii executi pe acesti ostatici numai ca sa nu fie eliberati in viata?

    Îți spun eu de ce nu vrem să înțelegem că Hamas i-a ucis pe ostatici: Pentru că de 10+ luni încoace, IDF ne toarnă minciuni, încercând să-și justifice GENOCIDUL. Iar minciunile nu au fost contrazise de Hamas ci de actori cu credibilitate: ONU, UNICEF, Amnesty, Medici F F, Human R. W, The Intercept, The Guardian, BBC, CNN. Plus guvernele unor țări întregi la cap: Japonia, Irlanda, Norvegia, Slovenia, Spania. Îți doresc deșteptare bruscă!

Selatin   •   03.09.2024, 02:25

Criminalul asta are și tupeu și este disperat să scape de latul concetățenilor să-i

croco601   •   03.09.2024, 00:23

Da, da, a discutat cu familiile... Iată stenograma discuției: "Bibi: -Alo, aici primul ministru. Interlocuror: -Drop dead, you *** criminal! Click"

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close