Mihaela Moise, femeia care l-a insotit, sambata seara, pe jurnalistul Luis Lazarus in barul in care a avut loc altercatia cu Cristian Marica, afirma ca nu a avut nici o relatie cu acesta din urma.

‘Nu am avut nici o relatie cu acest barbat. Nici macar nu il cunosc pe acest Marica. Am aflat dupa scandalul de sambata ca patronul barului in care s-a intamplat incidentul a fost coleg de liceu cu mine si este bun prieten cu Marica. Probabil ca Marica ma cunoaste din perioada scolii, cand veneam sa ne cumparam sucuri sau de mancare de la magazinele din apropierea liceului, ne-a declarat Mihaela Moise, producator al emisiunii lui Dan Diaconescu.

Mai mult, ea afirma ca amenintarea cu acel corp care semana cu un cutit a fost reala. ‘Daca Luis nu inchidea imediat geamurile, sunt sigura ca m-ar fi taiat pe fata, a mai precizat Mihaela, sustinand in continuare varianta din declaratiile date la politie.

Deranjata de spusele lui Cristian Marica, Mihaela Moise a afirmat ca va mai depune o plangere, pentru calomnie.

O stie din liceu 

Cristian Marica a declarat ca galceava dintre el si Lazarus a pornit de la Mihaela Moise, despre care sustine ca i-a fost iubita in vremea liceului si care acum lucreaza la OTV.

Urmărește-ne pe Google News