Cântărețul a părut foarte panicat, după ce a observat un laser îndreptat către el. Fanii care erau prezenți la spectacolul din Republica Cehă au afirmat că spectacolul a fost oprit timp de câteva minute după incidentul cu laserul.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Videoclipul începe cu Nick stând pe un scaun, pe scenă, înainte de un cântec. Acesta se ridică brusc în picioare, pare să se uite la agenții de securitate, în timp ce se îndreaptă spre scări, pentru a părăsi scena. În timp ce fuge, el face semnul „time out” cu mâinile.

Pe X, fostul Twitter, fanii au scris: „Este înfricoșător! Siguranța ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Este tulburător că cineva ar face asta în timpul unui concert. Mă bucur că Nick și-a luat măsuri de precauție și sper că securitatea s-a ocupat rapid de situație”.

„Sincer, de ce ar face cineva asta și ar strica spectacolul pentru toată lumea”.

„Siguranța este întotdeauna pe primul loc, iar Nick Jonas a luat decizia corectă. Niciun artist nu ar trebui să se simtă vreodată amenințat în timpul spectacolului. Este o reamintire de a respecta limitele și de a acorda prioritate bunăstării tuturor”.

Urmărește-ne pe Google News