Fostul premier a declarat că va fi un preşedinte responsabil și echilibrat, precizând că România are nevoie de o viziune de dreapta.

„Voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, a spus preşedintele PNL, miercuri, când și-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Totodată, liderii PNL au depus și ei, la Biroul Electoral Central, cele 1,5 milioane de semnături pentru candidatura liderului PNL, Nicolae Ciucă, la preşedinţia României.

„Mă bazez foarte mult pe Partidul Naţional Liberal”, a completat Ciucă.

Liderul PNL a arătat că situaţia internaţională s-a schimbat şi se schimbă din ce în ce mai des, iar pentru asta avem nevoie de o viziune de dreapta, spune el.

„Ca tare avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări”, a mai precizat Nicolae Ciucă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și președintele PNL, Nicolae Ciucă, ocupă primele locuri în intențiile de vot ale românilor la alegerile prezidențiale, dar la mare distanță unul de celălalt, susține un nou sondaj Avangarde-Insomar, făcut public pe 27 septembrie.

Urmărește-ne pe Google News