„Este nevoie să există o coordonare între autorităţile guvernamentale şi cele locale, pentru a putea să investim maim ult în infrastructura sportivă. Sunt o serie întreagă de săli de sport care se construiesc în mai multe judeţe din ţară”, a spus Ciucă, la sediul partidului, după declaraţia lui David Popovici.

„Într-adevăr, în Bucureşti nu avem un bazin de înot care să îndeplinească cerinţele şi nici o sală polivalentă. Cred că Bucureştiul merită mai mult şi putem să discutăm acest lucru cu domnul primar, astfel încât să trecem pe lista de priorităţi dezvoltarea unor astfel de proiecte de infrastructură”, a adăugat Nicolae Ciucă.

David Popovici a descris miercuri seară, la TVR, greutățile întâmpinate în toți ani de pregătire care au dus la succesul de la JO 2024 și a criticat, într-un discurs-manifest, politicienii și factorii de decizie.

„Ne antrenăm în același bazin de la complexul Lia Manoliu, în care am învățat să înot de la 4 ani. De-asta sunt și așa bronzat, cu urmele de la ochelari, pentru că înot acolo în aer liber… Iarna se improvizează un balon în care ne-am obișnuit cu frigul și în care un om normal se sufocă după trei minute”, a spus David Popovici miercuri seară, după ce a cucerit bronzul în cursa de 100 de metri liber.

David Popovici a cucerit, luni seara, 29 iulie, medalia de aur la 200 de metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Miercuri, 31 iulie, David a obținut a doua sa medalie la JO: a cucerit bronzul în cursa de 100 de metri liber.

Urmărește-ne pe Google News