Emisiunea va fi difuzată mâine, de la ora 14.00, la Prima TV.

„Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini”, a transmis Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

„Vă așteaptă o discuție caldă și deschisă – în special despre prima jumătate a cărții, în ale cărei pagini vorbesc despre experiența mea de viață. Atât personale, cât și profesionale, acele momente și trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile și m-au învățat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi țara cu devotament, onoare și credință.

Ne vedem mâine, de la 14:00, pe Prima TV. O să mă vedeți cum sunt eu, omul, în județul meu natal, la mine acasă”, a mai scris liderul PNL.

Nicolae Ciucă și-a promovat cartea autobiografică pentru 2 milioane de euro din bani publici. De asemenea, fotografia de pe coperta cărții este prezentă pe 400 de panouri de outdoor în orașele, pe autostrăzile și pe drumurile naționale din România, a dezvăluit site-ul de investigaţii Snoop

Un videoclip de promovare a cărţii a fost lansat joi, acesta incluzând imagini din lupte din Afganistan şi Irak. În acestea apare şi Ciucă, pe atunci comandant al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”.

Urmărește-ne pe Google News