UPDATE, ORA 21.35: Printre priorităţile programului lui Nicolae Ciucă se află valorificarea poziţiei geostrategice a României în regiune, în NATO şi UE, independenţa energetică, protejarea şi exploatarea resurselor naturale ale ţării.

Totodată, Nicolae Ciucă susține în continuare păstrarea cotei unice de impozitare şi păstrarea pragului de 500.000 euro pentru microîntreprinderi eligibile pentru o cotă de impozit de 1%. El propune şi un pact pentru satul românesc.

Nicolae Ciucă mai propune, de asemenea, ca România să continue să investească în industria de apărare şi dotarea armatei şi, totodată, să fie un hub de independenţă energetică în regiune.

Candidatul PNL la cea mai înaltă funcție în stat mai intenţionează să formeze o comisie prezidenţială pe tema scăderii demografice, o prioritate pentru el fiind şi protejarea copiilor de abuzuri, violenţă, droguri.

Ciucă mai susţine ca ţara noastră să fie un pilon de stabilitate, echilibru, securitate în Europa Centrală şi de Est, la Marea Neagră şi în Balcanii de Vest, precum şi finalizarea aderării la OCDE şi asigurarea democraţiei, libertăţii şi a unei justiţii corecte şi eficiente, care respectă drepturile individului.

Nicolae Ciucă îşi mai propune un sistem de sănătate eficient şi echitabil şi extinderea programului „Masă sănătoasă” în tot sistemul de învăţământ.

Știre inițială: El a spus că este unul din sutele de militari care, sub comanda lui Nicolae Ciucă, a participat în misiunea din Irak, în 2004.

„Legat de această misiune, am văzut în spaţiul public că există diferite păreri, impresii, judecăţi, însă puţini realizează ce înseamnă un teatru militar, când îţi pui în pericol viaţa”, a arătat maiorul.

Nicolae Ciucă și-a lansat programul prezidențial. FOTO: Vlad Chirea

Despre Nicolae Ciucă, el a povestit că „în acea noapte, în teren, sub focul gloanţelor, a demonstrat ceea ce poate şi cum reacţionează în situaţii limite”.

Nicolae Ciucă și-a lansat programul prezidențial. FOTO: Vlad Chirea

„Atunci, dânsul nu a ales să rămână în bază, la adăpost, ci a plecat în teren, cu oamenii. Şi nu i-a trimis singuri, a fost printre dânşii. Iar atunci când asupra coloanei a început să se execute foc, a luat decizia să comande personal ieşirea din ambuscadă şi a continuat misiunea. Nu s-a întors în bază până nu s-a asigurat că ultimul om, ultimul transportor, este prezent”, a completat el.

Nicolae Ciucă și-a lansat programul prezidențial. FOTO: Vlad Chirea

„Domnule general, pentru tot ceea ce aţi făcut în acea misiune, pentru deciziile luate în acea noapte, noi, Scorpionii români, vă suntem recunoscători pentru totdeauna. Şi acest lucru nu vi-l poate lua nimeni” i-a transmis maiorul, arătând că este gata oricând să se pună sub comanda acestuia, pentru că e încredinţat că îi va duce la victorie.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Aveţi alt destin, vă aşteaptă o altă luptă, aici, pe pâmânt românesc”, a mai spus Rinel Roşu.

Urmărește-ne pe Google News