DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Nicolae Ciucă şi-a prezentat cartea în emisiunea culinară a lui Mircea Dinescu: „Trăirea de acolo nu poate fi decât din trăire”. VIDEO

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

Nexus   •   09.09.2024, 08:48

Da astept ca acesta carte sa fie vanduta ca painea calda in librarii, nici un roman sa nu doarma noaptea fara sa citeasca 2 pagini.....O sa fie coada ca la carne pe vremea lui Ceausescu.....Este grav in 2 saptamani nu o sa mai fie stocuri de carti.....

PentruPace   •   09.09.2024, 02:59

Fantastic cum in Romania un om care nu stie sa vorbeasca, da lege 2 cuvinte, poate sa scrie o carte !!!! Baronii Psd/Pnl iau la misto poporul roman !!

HOPAHPO   •   08.09.2024, 18:13

Dinescu a facut o declaratie remarcabila la adresa cartii lui Ciuca ."Cartea este o compasiune " A spus un adevar care nu poate fi negat .Si eu il compatimesc pe Ciuca ca si multi altii . Folosirea limbii de lemn este o grava lipsa de exprimarea generalului .Intentam sa ghicim ce vrea sa spuna cand vorbeste , dar este destul de greu de inteles . „Trăirea de acolo nu poate fi decât din trăire"In serio generale ? Dupa ce au pus la foc toate ingredientele , Dinescu a remarcat ca Ciuca este singurul candidat la presedentie care are o meserie . Acea de a face pui la ceaun .Generale , mai bine ai fi lansat cartea de povesti cu Traian Ilea . Ai fi avut mai mult succes , tu gatind si Traian cantand -"Pusca si cureaua lata , ce faceam si eu o data". ( ca barbat nu prea ai fost , deoarece ai stat in spatele frontului ) asa cum faci si acum . Mai bine te ai retrage cu onoare , decat sa fi ultumul pe lista . Numai de bine pentru toti .

Sableur   •   08.09.2024, 17:31

De ce domnule, de ce ar fi "dezgustător"? Cine știe cât de cât ceva despre Dinescu, știe că, numai "linge blide" nu ar fi!... Apoi, ce ar fi rușinos să cunoști, să afli și alte lucruri despre un om, în acest caz, Domnul General Nicolae Ciucă, posibil prezidențiabil?... Sau, doar "sportul național " al scuipatului și al înjurături, al jicnirii a mai rămas ca valoare în România? În fond, nimeni nu te împinge să-l votezi, tu votează cu cine vrei, nu m-as mira să fii fan Simion, ok. Dar, în țara asta asta, nu uita, mai suntem și alții, deocamdată n-am dispărut....

2005   •   08.09.2024, 17:27

De ce nu spune.ti si cine a scris.o? Ciuca, sub nici.o forma nu a scris aceasta carte

Mirciulica   •   08.09.2024, 17:08

Ciuca o fi având o meserie despre care, cei care au lucrat cu el, se pot pronunta. Dar, din punct de vedere politic este zero barat. Și din punct de vedere al culturii și instruirii generale, odată ce i-ai ascultat expunerile, ești edificat. Dezamăgit este puțin spus când vezi la ce cote se prezintă când deschide gura. Este cel mai slab candidat pe care l-am văzut vreodată la prezidențiale. Nu știu ce să cred : nu poate înțelege situația penibila în care s-a pus ( și a pus și armata română, așa cum danciuleasa a pus toate femeile ,) ori a fost forțat de ceva/cineva și nu a avut tăria ( de ostas adevărat ) să refuze sceneta asta ordinară. Oricum el va fi spectator la turul doi. Odată pentru că valoarea lui este cea care este și apoi pentru că nici peneleul ( cu "bazinul sau electoral" ) nu mai prezintă vreo importanta pe tabla de șah ( decât pentru pesedeu ) sau vreo încredere.

Annon336   •   08.09.2024, 17:01

„Trăirea de acolo nu poate fi decât din trăire”? daca nu traiesti trairea.... traiesti netrairea.... sau cum?

ciobanudorin_2006   •   08.09.2024, 16:34

Un om cinstit înconjurat de Hiene.Sa complăcut probabil sau....a fost trimis la înaintare ca un ostaș ce nu poate refuza din n motive.

nasty1   •   08.09.2024, 16:29

Emisiunea culinara a lui Dinescu e locul perfect pentru folosirea cartii lui Ciuca: se rup foile si se folosesc la aprins gratarul! :))) Daca raman foi disponibile se folosesc la buda din fundul curtii lui Dinescu.

sarivisionyahoo.com   •   08.09.2024, 16:18

Dezgustator Dinescu! Pentru bani linge blide!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close