„Trebuie să vă spun că de când sunt primar, am rupt şase sacouri în cotul drept. De la semnat, probabil”, a răspuns el, râzând.

Întrebat cât a cheltuit cel mai mult pe un obiect vestimentar, Nicuşor Dan a estimat că a fost vorba despre aproximativ 100 de euro, dar pentru costume suma a fost mai mare. În ce priveşte cel mai vechi obiect vestimentar la care ţine, Nicușor Dan a precizat că este vorba despre o bluză cu dungi verzi, pe care a cumpărat-o când a fost la o conferinţă în Japonia.

„Mi se întâmplă foarte rar să îmi cumpăr eu ceva de îmbrăcat. Odată – cred că sunt 20 de ani de atunci – am văzut o cămaşă pe un manechin şi am intrat în magazin special ca să mi-o cumpăr”, a spus el.

Întrebat ce iubeşte cel mai mult la Bucureşti, Nicuşor Dan a replicat: oamenii, zonele istorice, parcurile, dar şi dinamismul oraşului.

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a menţionat că nu îi plac „multe dintre instituţiile locale şi naţionale” care acţionează în Bucureşti şi că „mişcarea civică nu este mai puternică”.

„În general, colaborarea instituţiilor e departe de a fi fericită”, a spus el.

Urmărește-ne pe Google News