„Noaptea Dansului, cel mai mare eveniment de dans din țară, va aduce împreună, pe 24 și 25 august, pe Calea Victoriei din Capitală, peste 50 de școli, studiouri și inițiative de dans și mii de bucureșteni în cea de-a doua ediție care anunță și cel mai mare dans colectiv organizat vreodată în București”, a anunțat Daniela Samoil-Istrate, iniţiator şi coordonator al evenimentului.

Bucureştenii vor avea ocazia să încerce peste 20 stiluri de dans în cinci mari zone: Muzeul Naţional de Istorie a României, Cercul Militar Naţional, Monumentul Renaşterii, Hotel Radisson Blu, zona Monteoru. 

Evenimentul are loc în weekend între orele 18.30 şi 21.15.

„Moment surpriză” pregătit pentru bucureșteni

„În premieră, în Bucureşti, la ora 20.15, în ambele zile ale evenimentului, organizatorii au pus la punct împreună cu întreaga comunitate de dans, un moment surpriză pentru toţi cei prezenţi. Astfel, toţi bucureştenii sunt invitaţi să participe la cel mai mare dans colectiv organizat vreodată în Bucureşti ce se va desfăşura simultan în toate cele cinci hotspot-uri de pe Calea Victoriei”, se mai arată în comunicat.

180 de momente au fost pregătite de şcolile participante, constând în flash-mob-uri, demonstraţii de dans, dance battles, dansuri ale unei întregi comunităţi și momente de interacţiune cu trecătorii, potrivit comunicatului.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Programul va fi disponibil pe canalele de social media (Facebook, Instagram: Noaptea Dansului) începând cu vineri.

La Braşov, prima ediţie a evenimentului „Noaptea Dansului: Braşovul dansează” va avea loc în 31 august, în Piaţa Sfatului. Proiectul este cofinanţat din bugetul Municipiului Braşov. Peste 20 de şcoli de dans din oraş şi 200 de dansatori profesionişti şi amatori vor oferi momente de neuitat miilor de braşoveni aşteptaţi la eveniment.

„Noaptea Dansului” este un proiect Creator Media Team, coordonat de Dragoş Samoil şi Daniela Samoil Istrate, ce își propune dezvoltarea comunităţii de dans şi promovarea dansului ca artă urbană.

Urmărește-ne pe Google News