Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Chiar dacă procesul nu este despre Madeleine McCann, care a dispărut dintr-un apartament din Portugalia în 2007, este subiect constant.

Christian Brückner, acuzat de 5 infracțiuni sexuale, este suspectat că a răpit-o și a ucis-o pe copila care avea 3 ani la momentul dispariției.

Acum, Laurențiu C. a declarat că Brückner i-a mărturisit că a răpit-o pe Maddie. Cei doi au fost închiși în penitenciarul din Braunschweig.

Potrivit martorului, Brückner l-a vizitat de mai multe ori în celula lui și au băut cafea împreună. Pentru că Laurențiu era izolat de alți condamnați, Brückner a crezut că este și el pedofil.

Mi-a spus că deține un microbuz, unde lua copii și îi abuza. „Poți să îi ții două sau trei zile și apoi să îi eliberezi”, mi-a zis. Presupun că a vrut să mă provoace. Să afle dacă am ceva de-a face cu copiii.

Microbuzul care se bănuiește că i-a aparținut lui Brückner. Foto: Hepta

Laurențiu C. a raportat poliției, în 2020, despre mai multe violuri în Portugalia, „cu care se lăudase Brückner în închisoare”.

Brückner a fost condamnat la șapte ani de închisoare, în 2019, pentru violarea americancei Diana M. (pe atunci în vârstă de 72 de ani), în Praia da Luz, în 2005.

Pentru violul asupra irlandezei Hazel B. (40 de ani), în Praia da Rocha, în 2004 este acuzat în prezentul proces. De aceea, Laurențiu a fost citat ca martor.

Dar faptul că a început să vorbească despre copiii răpiți și abuzați l-a surprins până și pe procurorul de caz.

Mi-a spus că a furat în Portugalia. A văzut o fereastră într-un apartament dintr-un cartier de lux și a intrat după bani și aur. Nu a găsit niciun ban. Dar a luat cu el un copil.

„Era într-o zonă de hoteluri în care locuiesc oameni bogați. Aproximativ două ore mai târziu, zona era plină de polițiști și câini și el plecase de acolo. A spus că mai era cu el o persoană cu care s-a certat și că s-au despărțit”, a sunat confesiunea martorului.

Brückner l-a întrebat dacă ADN-ul poate fi găsit pe oase, „sub pământ”. Pedofilul i-ar fi cerut de mai multe ori să-l ajute să dea foc unei case: „O casă mare, undeva la ţară. Nu știu de ce mi-a cerut să fac asta”.

În Neuwegersleben, inculpatul deține o fabrică dărăpănată pe care polițiștii au percheziționat-o de mai multe ori.

Cazul Maddie McCann

Pe 3 mai 2007, Madeleine Beth McCann a dispărut în timp ce dormea în apartamentul de vacanță al familiei din Praia da Luz, Portugalia. Avea doar 3 ani. Părinții și frățiorii gemeni ai fetiței luau masa în altă cameră a vilei. Au fost de ajuns câteva minute de neatenție. Cazul a atras atenția în mass-media din întreaga lume. „Maddie” nu a fost niciodată găsită.

Gonçalo Amaral, cel care a condus inițial ancheta poliției portugheze, a fost dat afară după ce i-a numit principali suspecți pe părinții micuței, Kate și Gerald.

Părinții copilei nu au renunțat niciodată la speranța de a o găsi în viață. Iar Christian Brückner, aflat în pușcărie pentru alte fapte, a devenit principalul suspect în acest caz.

Kate și Gerald McCann. Foto: Hepta

El s-ar fi aflat în regiunea Algarve, sudul Portugaliei, în Lagos și în Praia da Luz, în 2007, când McCann a dispărut. Unele surse susțin că lucra pentru o firmă de catering, altele afirmă că suspectul supraviețuia comițând tot felul de infracțiuni, în special furturi din hoteluri și apartamente de vacanță și chiar trafic de droguri.

Poliția metropolitană britanică a coordonat, inițial, ancheta și a început să cerceteze dispariția lui „Maddie” McCann în 2011, într-o investigație la scară largă, cunoscută sub numele de „Operațiunea Grange”.

Ca parte a investigației, detectivii au analizat sute de piste și peste 40.000 de documente în legătură cu dispariția copilei de 3 ani, însă fără rezultate. Operațiunea Grange a costat cel puțin 15 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Google News