Denisa Iana, tânăra din Timișoara, a venit și s-a cazat pe data de 24 august într-un hotel de pe Bulevardul Mamaia. Pe 27 august, conform declarațiilor patronului unității de cazare, suspectul a venit și a luat-o pe tânără de la hotel și au plecat împreună cu mașina ei. 

Fata nu a mai fost văzută câteva zile la hotel, astfel că proprietarul i-a trimis mesaje și a primit și răspuns înapoi. De fapt, aceștia cred că vorbeau cu suspectul cu care Denisa plecase de la hotel, nu cu ea.

În mesaje, patronul era liniștit și rugat să nu cheme poliția. Astfel, la scurt timp, la hotel a ajuns o mașină în care se aflau concubina suspectului, fiul de 15 ani al acesteia și încă un bărbat. 

Cei trei au urcat în camera fetei, i-au luat lucrurile, au plătit doar o parte din nopțile de cazare și au plecat. 

Conform sursei citate, în noaptea de 3 septembrie 2024, atunci când suspectul a provocat un accident rutier, mașina lui era urmărită de poliție. El nu ar fi oprit la semnalele agenților, iar autospeciala a pornit în urmărirea lui. Încercând să scape de oamenii legii, suspectul a făcut accidentul care a scos la iveală cele două crime. 

A refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor

Procurorii au prezentat, marţi, filmul evenimentelor în cazul celor două femei ucise în judeţul Constanţa şi au precizat că bărbatul suspectat, care a fost reţinut, a cunoscut victimele prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale.

Scopul său a fost să fure maşinile celor două femei, dar şi alte bunuri şi bani de la ele. Trupul uneia a fost găsit pe un câmp, mâncat de şacali. Femeile, care au fost sugrumate, au fost deposedate de bijuterii după ce au murit.

De asemenea, procurorii bănuiesc că bărbatul încerca să însceneze faptele unei alte persoane, toate acţiunile sale susţinând această ipoteză. El a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor.

FOTO: Ziua de Constanța

Urmărește-ne pe Google News