Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu, a afirmat, marți, că se ia în calcul varianta conform căreia bărbatul ar fi omorât-o pe femeie cu lovituri de cuţit, pe fondul geloziei.

„Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane. Au fost urme evidente ale unei lupte între cele două persoane. Arma crimei a fost un cuţit din locuinţă. Ipoteza principală pe care mergem în momentul de faţă, având în vedere datele care s-au coroborat până în acest moment, este aceea că soţul şi-ar fi ucis soţia, iar mobilul se pare că este gelozia”, a spus Adrian Radu.

Conform procurorului, se pare că cei doi soţi nu se mai înţeleau de aproximativ o lună, iar femeia ar fi intenţionat să introducă divorţ.

De asemenea, anchetatorii au găsit în locuință medicamente folosite de persoane depresive, a precizat Adrian Radu, răspunzând unei întrebări legate de antecedentele bărbatului.

Polițiștii brașoveni au fost solicitați luni, 14 octombrie, să intervină la o adresă din municipiul Brașov, în urma primirii unui apel la numărul de urgență, după ce mai mulți locatari au semnalat zgomote venite dintr-un apartament. Oamenii legii au intrat cu forţa în locuinţă, unde au găsit două persoane decedate, soț și soție, relatează Monitorul Expres.

Urmărește-ne pe Google News