În Makariv, regiunea Kiev, 13 persoane au murit în urma unui atac aerian al trupelor ruse asupra unei brutării, scrie Ukrainska Pravda.

„Pe 7 martie, în orașul Makariv, ca urmare a unui atac aerian, un obuz a lovit brutăria din Makariv”, care nu este în funcțiune. Unitățile SES au salvat 5 persoane din dărâmături și au găsit cadavrele a 13 persoane. Potrivit informațiilor preliminare, acolo se aflau aproximativ 30 de persoane”, a informat SES.

În Mikolaev, geniștii sunt pe străzi pentru a verifica focoasele încă neexplodate. „După explozie, focosul a ars deja, dar trebuie înțeles că doar experții pot verificat asta”, avertizează SES.

Salvatorii au intervenit și caută încă printre ruinele unei clădiri administrative cu 4 etaje din districtul Novobavarski, regiunea Harkov. La fața locului se află 4 echipe de pompieri și serviciile de urgență.

De asemenea, se intervine în regiunea Ovruh Jîtomîr, unde mai multe locuințe au suferit avarii și distrugeri ca urmare a unui atac aerian. Căutările sunt în curs de desfășurare.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia 

Urmărește-ne pe Google News