Potrivit Poliției Rutiere, în această zonă se va închide total accesul înspre/dinspre strada Tipografilor, respectiv va fi restricționată banda de întoarcere de pe șoseaua București-Ploiești, pe sensul dinspre Piața Presei Libere.

În acest context, pentru accesul înspre/dinspre strada Tipografilor, șoferilor li se recomandă reconfigurarea traseelor prin Bulevardul Poligrafiei.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

În ceea ce-i privește pe pietoni, acestora li se recomandă să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Între 6 iulie și 9 septembrie, traficul a fost restricționat în zona Piaţa Montreal – Piaţa Presei Libere din Capitală, din cauza lucrărilor la viitoarea staţie de metrou.

În urmă cu aproape o lună, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, s-a arătat mulțumit de modul în care avansează lucrările la Magistrala 6 de metrou, care urmează să facă legătura între București și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Urmărește-ne pe Google News