DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Protest al profesorilor, în a treia săptămână de grevă. Manifestanții au scandat în fața Palatului Cotroceni: „Demisia!”, „Nu cedăm!”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

DoarDiviziaB   •   10.06.2023, 19:08

Cum sa nu aveți de unde creste salariile? Tăiați banii de subvenții la curent, gaze, etc și dați salarii. Eliminati practic pomenile și oferiți celor care muncesc. Curentul acum este la preț de acum 2-3 ani deci nu se justifica. Terminați cu voucherrle de vacanta si oferiți salarii mai mari.

Firmy193   •   09.06.2023, 16:10

Da. Decât că vor ceda din 11 iunie.

Rahan5   •   09.06.2023, 15:03

In jungla exista un fenomen la cetele de cimpanzei. Exista acel moment cand masculul alfa de cimpanzeu arata ca e slab si grosul cetei de cimpanzeii din subordine se rascoala ,,si-i sar in cap". Exact asa arata acum si Ciuca: Ditamai generalul care NU are Prestanta si Autoritatea necesara ca sa incorporeze Ofiterii si Subofiteri in Rezerva pentru a trece de examanele Pre-Universitare la inceputul acestei veri.

CamelianPropinatiu   •   09.06.2023, 10:38

E un colț de cotitură spre 6% din pib, să se reducă oligopedagogia, adică reducerea scopului educației, prin sărăcie, la o pregătire pentru examene. Profesorul trebuie să fie respectat în primul rând ca pedagog, ca făuritor de caractere - ducem mare lipsă de ele.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close