Ca lucrurile stau intocmai o dovedeste faptul ca, timp de 12 ani, s-a specializat si a profesat in Germania, lucrand ca bucatar-sef, cu peste 15.000 de retete, la un restaurant de patru stele, cu specific vanatoresc, din Moers (langa Duisburg), aproape de Marea Nordului. Romanul a fost solicitat sa prepare bucate pentru toata „spuma” Germaniei, incepand cu fostul cancelar Helmut Kohl, continuand cu multiplul campion de Formula 1, Michael Schumacher (coproprietar al restaurantului) si incheind cu ministri si parlamentari din toate landurile.
„Ca orice sef de stat sau de guvern care se respecta, si fostul cancelar era un vanator impatimit, alaiul sau reunind, de cel putin doua ori pe luna, zece „puscasi” si peste o suta de gonaci. Kohl era un gurmand care se dadea in vant dupa antricotul de caprioara si dupa vinurile seci. La fel este si Michael Schumacher, care are o sotie extrem de frumoasa, ce stie sa calareasca la fel de bine precum barbatul ei. Mancarea de baza a lui Michael este carnea de vita, mai exact muschiul filÄ‚Å englezesc, cu cartofi, din care consuma la fiecare masa cate 400 de grame”, declara bucatarul mediesean.