Din ce in ce mai multe staruri se cearta pentru ca sunt deranjate de zgomotele facute de vecinii lor, vedete la fel de renumite. Cel mai recent conflict s-a petrecut intre familia Beckham, proaspat mutata in America, si supermodelul german Heidi Klum. Top-modelul s-a declarat incomodata de prezenta armatelor de paparazzi, care urmaresc familia fotbalistului. Un alt conflict se desfasoara intre Tom Cruise si moderatoarea tv Oprah Winfrey, care, la fel, s-a saturat sa-i misune paparazzii prin curte.

Fotomodelul Heidi Klum nu stie cum sa se fereasca de paparazzii care supravegheaza casa vecinilor ei, sotii Beckham

Heidi Klum, suparata foc pe familia Beckham

Supermodelul german Heidi Klum regreta profund mutarea lui David si a Victoriei Beckham (foto sus) in Beverly Hills. ‘Din cauza lor, nici nu mai pot iesi din casa pentru ca pa-parazzii sunt peste tot, a spus Heidi.

Oprah nu mai e prietena lui Tom Cruise

Tom Criuse si Katie Holmes s-au mutat recent intr-o vila de 3,5 milioane de dolari, in cartierul Montecito din Santa Barbara.

Ei sunt vecini cu celebra Oprah Winfrey (foto medalion) care locuieste intr-o vila de 50 de milioane de dolari (foto sus).

Moderatoarea a declarat ca s-a saturat sa-i fie invadata proprietatea de paparazzi care ii au drept tinta pe Tom si Katie.

Ozzy are dureri de cap din cauza lui Paris Hilton

Imensele resedinte ale rockerului Ozzy Osbourne si a mostenitoarei Paris Hilton din Beverly Hills, sunt despartite de cativa copaci.

Ozzy a declarat ca are dureri de cap din cauza petrecerilor zgomotoase organizate de Paris.

Urmărește-ne pe Google News