Necazurile se tin scai de Horia Moculescu. Mai intai, fosta sotie, Mariana Moculescu, il taraste intr-un scandal care nu se mai termina, iar in urma cu doua zile compozitorul a aflat ingrozit ca fiul sau, Ionut, care traia in Germania, s-a sinucis.

Ionut provenea din cea de-a treia casatorie a compozitorului, cu Ana Maria Moculescu, si se stabilise de ani buni, alaturi de mama sa, in Germania. Cu cateva zile in urma, tanarul, in varsta de 31 de ani, a decis sa-si puna capat zilelor, aruncandu-se de la balconul unui bloc din Berlin. ‘Nu se stie cand va avea loc inmormantarea, a declarat, tulburat, compozitorul, contactat ieri de Libertatea. Singurul lucru cert e ca se va petrece la Berlin.
Se pare ca lui Moculescu ii va fi imposibil sa ajunga insa la funeralii. Scandalul pe care il are cu cea de-a patra sotie, Mariana, l-a lasat fara acte. Asa se face ca buletinul a ramas la fosta nevasta, care refuza sa i-l mai inapoieze.

Compozitorul spera insa ca pana la data inmormantarii sa-si faca un alt buletin. Si fiica sa, Nidia, se afla in aceeasi situatie.

Nu se stie ce l-a putut determina pe Ionut sa se sinucida. Apropiatii spun ca era bolnav, iar scandalul dintre tatal sau si Mariana Moculescu il afectase destul de mult. Horia si Mariana sunt divortati de noua ani, insa locuiesc tot in acelasi imobil. Cei doi se cearta mereu, iar ultima oara femeia l-a acuzat pe compozitor ca a vrut s-o taie cu cutitul.

 

Urmărește-ne pe Google News