Astfel, pe străzile Capitalei, începând cu 9 septembrie, vor rula 1.389 de vehicule, față de 1.250, câteva au circulat pe durata vacanței de vară. În acest fel, se dorește rezolvarea problemei privind aglomerația.

De asemenea, STB va începe să elibereze online abonamentele pentru elevii care au dreptul la gratuitate pentru transport public. Ele vor putea fi descărcate de pe aplicația BiletTB și sunt valabile în București și în localitățile din județul Ilfov.

De gratuitate beneficiază elevii din învăţământul acreditat/autorizat, preşcolar, primar, gimnazial, liceal, special, profesional şi postliceal, care frecventează o unitate de învăţământ din municipiul Bucureşti sau judeţul Ilfov.

„Bandă unică pe bulevardul Magheru”

Totodată, Primăria a anunțat că pe bulevardul Magheru va fi înființată o bandă unică pentru transportul în comun, dar și mai multe modernizări în diferite zone din Capitală.

„Administraţia Străzilor s-a concentrat în această perioadă pe refacerea marcajelor în jurul şcolilor. Echipele au lucrat în zonele unităţilor de învăţământ, de exemplu grădiniţele 154 şi 70, şcolile 146, 311, 307, 179, liceele George Enescu, Dimitrie Gusti, colegiile Emil Racoviţă şi Mihai Bravu. Totodată, au fost reparate gardurile şcolare pentru protecţia elevilor şi s-au înlocuit indicatoarele deteriorate. În plus, din această lună vom avea o nouă bandă unică pe bulevardul Magheru, iar alte noi trasee rapide vor fi create până la sfârşitul anului”, a mai informat Primăria Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News