O nuntă tradițională azeră a avut la Moscova. După ce au tulburat liniștea într-un cartier rezidențial moscovit, alaiul, format din aproximativ 15 mașini, a ajuns pe terasamentul din fața palatului de la Kremlin, unde s-a declanșat alerta, după ce s-au auzit focuri de armă.

Forțele de securitate i-au reținut pe nuntași. „Ca urmare a acțiunilor operaționale și profesionale coordonate ale serviciilor speciale și ale poliției rutiere, toți participanții la ilegalitate au fost reținuți”, declarat a Kirill Kabanov, președintele Comitetului Național Anticorupție.

„Este în curs de desfășurare un control amănunțit, inclusiv monitorizarea întregului traseu al acestui grup vesel, cu ajutorul camerelor de supraveghere”, a precizat oficialul.

Petrecerea a început o seară înainte. O înregistrare arată nuntașii dansând în curtea unui complex rezidențial din Balașikha. Pe fundal se aud focuri de armă.

Scriitorul Roman Antonovski a comentat, ironic: „Sper că autoritățile noastre vor oferi tuturor participanților la nunta din Azerbaidjan cu împușcături un cadou minunat de nuntă: deportarea pe viață a tinerilor căsătoriți, a tuturor oaspeților și rudelor lor!”.

Urmărește-ne pe Google News