Inițial, mama fetei a declarat că fiica sa a fost luată de un bărbat şi introdusă într-un autoturism împotriva dorinței sale, relatează IPJ Mehedinți.

Alertați de situație, autoritățile mobilizat şi au început căutările. În scurt timp, automobilul în cauză a fost identificat, însă polițiștii au găsit în interiorul mașinii doar un bărbat.

Fata de 18 ani a fost descoperită, puțin mai târziu, într-un tren care călătorea spre București. Adolescenta se afla alături de iubitul său, în vârstă de 19 ani. Cei doi au mărturisit, ulterior, că intenționau să părăsească țara.

Partenerul tinerei a fost reținut, fiind suspect de mai multe furturi

Verificând cazierul tânărului, polițiștii au decis să îl rețină pe bărbat. La 19 ani, acesta este suspect pentru producerea mai multor infracțiuni.

„Tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției orașului Vânju Mare în vederea continuării cercetărilor, tânărul de 19 ani fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta este bănuit că la sfârșitul lunii august a.c. ar fi sustras dintr-o locuință din localitatea Scăpău mai multe bunuri alături de o altă persoană care a fost reținută la data respectivă.”, precizează, în comunicat, IPJ Mehedinți.

Persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunerea luării unei măsuri preventive, față de aceasta fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmărește-ne pe Google News