O familie din orasul american Boston a devenit celebra peste noapte, dupa ce o mamica a adus pe lume gemeni in ani diferiti. Fetita s-a nascut in 2006, chiar inainte de miezul noptii, iar baietelul, la cateva secunde dupa ce a inceput anul 2007.

Noaptea de Revelion a venit cu o surpriza uimitoare intr-o maternitate din Boston. O tanara mamica a adus pe lume doi copii, la cateva minute distanta: unul chiar inainte de miezul noptii, iar celalalt in primele clipe ale lui 2007. De doua zile, la spitalul universitar din Boston parca e pelerinaj.

Medicii, asistentele si vizitatorii trec prin fata rezervei sotilor Hoening, sa se minuneze de gemenii nascuti la un an distanta. În noaptea de Revelion, cand multimea se aduna sa sarbatoreasca in pietele din oras, Jennifer a ajuns in sala de nasteri.  Ea se afla la o petrecere in familie atunci cand au apucat-o durerile nasterii. Ajunsa la spital, femeia a fost dusa la sala de nasteri, unde nu a zabovit prea mult. La 11.58 a venit pe lume fetita, dupa care la 10 – 15 secunde dupa miezul noptii a aparut si baietelul familiei Hoening.

 

Urmărește-ne pe Google News