„La intervenția de aseară, de pe Grivitei o colegă de la Detașamentul 1, aflată în timpul liber și care stătea în zonă, a intervenit și a acordat primul ajutor calificat victimei. Intervenția ei a fost determinantă pentru supravietuire… i-a făcut hemostază prin compresie la plaga din zona gâtului, a sprijinit echipajele, a vorbit in permanență cu victima, i-a aflat istoricul medical si le-a spus medicilor de ce suferă și ce tratament urmează”, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov. 

Plutonierul Laura Papuc este subofiter operativ al ISU Braşov și lucrează și pe autospecialele SMURD ca paramedici. De asemenea, ea intervine si pe autospeciala de stins incendii sau pe autospecialele de descarcerare.

Agresorul de pe Bulevardul Griviței nu a fost încă prins, polițiștii făcând verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Bărbatul de 82 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, în stradă, ieri seară, în timp ce se afla pe Bd Griviței din Brașov, bătrânul fiind transportat în stare grava la spital.

Incidentul s-a petrecut joi, in jurul orei 18.10, în timp ce bătrânul se deplasa pe B-dul Griviței. El ar fi fost agresat, fiind lovit de mai multe ori cu un cuțit, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Citește și: REPORTAJ: Irina Coșescu, prima nevăzătoare care a urcat pe un gheţar din Oceanul Arctic: „Viaţa mi-a arătat că sunt în stare de orice. Cerul este limita!“

Urmărește-ne pe Google News