„Rachetele ucigașe au zburat spre Kiev din vina și cu implicarea ta”, spune, în filmare, Vertinskaia. „Te îndemn, unchiule Andrei, să te gândești la ce faci și să te oprești. Te rog, oprește-te! Te-am cunoscut ca o persoană bună, decentă. Unchiule Andrei, te rog, gândește-te la ce faci. Acest lucru nu poate continua”, a adăugat ea.

Presupusa nepoată i-a cerut, de asemenea, ministrului rus al apărării „să nu-și mai trimită concetățenii la moarte sigură”.

„Nu vei deveni mai bogat și nu vei fi mai fericit pentru că micuții din Ucraina vor continua să moară. Kremlinul trebuie să să se oprească, să își înceteze atacurile teroriste”, a mai spus ea.

Vă rog să spuneți lumii întregi că ministrul rus al apărării are un văr care încă locuiește la Kiev. Și, de asemenea, bunicii și mătușa lui sunt îngropați la în capitala Ucrainei.

Natalia Vertinskaia:

În apelul său, femeia a spus că, în urmă cu 10 ani, când locuia la Kiev, mergea regulat la spitalul de copii Ohmatdît „împreună cu fiul meu cu dizabilități”. Potrivit Nataliei, vărul lui Belousov locuiește în aceeași zonă în care se afla unitatea medicală.

În apelul ei de aproape 5 minute, Natalia a mai afirmat că nu a ținut niciodată legătura cu ruda ei din Moscova.

Fratele ministrului: „Nu avem rude în America”

Fratele ministrului rus al apărării, economistul Dmitri Belousov, a numit videoclipul „un fals”. Într-o declarație pentru portalul Ridus, el a insistat că familia lor nu are rude în America și nici în Ucraina.

„Nu avem nici rude ale familiei cu numele Vertinski, nici rude în America“, a afirmat Dmitri Belousov.

Publicația ucraineană Strana, care a distribuit mesajul video de la Natalia Vertinskaia, a remarcat că nu se știa că Belousov are o nepoată în SUA și un văr la Kiev.

Andrei Belousov, economistul care conduce Ministerului rus al Apărării Foto: Hepta

Presa rusă notează că tatăl lui Belousov, economistul sovietic Rem Belousov, este din Leningrad (Sankt Petersburg), iar actualul ministru rus al apărării însuși s-a născut la Moscova.

Urmărește-ne pe Google News