Un anunț de vânzare a unei case le-a atras atenția ziariștilor de la My London News atunci când aceștia au văzut suprafața locuinței și câți bani cere pe ea proprietarul. Situată pe Stewarts Grove, în Chelsea, proprietatea e practic o singură cameră. A fost denumită „Sala de recepție”, conform anunțului.

Pentru orice londonez care spera să se mute în această „casă”, o cameră ar trebui aparent să fie folosită ca dormitor, bucătărie, sufragerie și, poate, chiar birou.

Are 5 metri pe 3,8 metri, ceea ce o face să fie cam de dimensiunea unui garaj auto. Nu există grădină, în față sau în spate, cu singura cale de intrare sau ieșire pe o ușă direct de pe trotuar.

Și pentru a lămuri practic totul, anunțul le reamintește potențialilor cumpărători că proprietatea „are nevoie de renovare”. Peretele exterior e pictat destul de colorat.

Prețul cerut este de 395.000 de lire sterline. Bani care i-ar ajunge cuiva să cumpere, spre exemplu, o casă cu cinci dormitoare, grădină în spate și loc de parcare, în Shefield. Sau în Franța, dacă te gândești la ceva mai măreț, pentru 400.000 de lire sterline ți-ai putea cumpăra un castel.

Urmărește-ne pe Google News