Carmen Maldonado a murit la două zile după ce a împlinit 96 de ani. Dorința ei a fost să fie înmormântată în Ecuador, lângă soțul ei. Familia ei, care locuiește în Queens, se pregătea de înmormântare în Ecuador, când a văzut un videoclip postat pe TikTok care i-a șocat.

Videoclipul a arătat o familie din Guatemala șocată să găsească cadavrul unei femei în sicriu la înmormântarea fiului lor în vârstă de 38 de ani. Era Carmen Maldonado.

Ambele cadavre au fost pregătite de aceeași casă de pompe funebre, Rivera Funeral Home din Corona.

„Am fost devastată, nu-mi venea să cred că ar putea fi o confuzie atât de mare”, a spus fiica lui Carmen, Rosa Sicha. „Am început să plâng și am fost incredibil de supărată”, își amintește femeia.

Au încercat să-și ascundă greșeala îngropând femeia în Guatemala

Casa de pompe funebre o trimisese pe Carmen în Guatemala din greșeală. Manuel Minchala, fiul cel mic, a zburat în Guatemala pentru a o aduce acasă.

„Au încercat să-mi îngroape mama în Guatemala, iar eu îi imploram pe oamenii de acolo. Am avut de-a face cu departamentul de sănătate, cu poliția, pentru a exporta cadavrul într-o altă țară”, a spus Minchala.

Când familia a întrebat firma de pompe funebre despre încurcătură, aceștia au încercat să nege că din cauza lor s-a întâmplat și că au dorit să o îngroape pe femeie în Guatemala. Acum familia dă în judecată firma de pompe funebre și compania care o deține.

„Au încercat să acopere greșeala și nu există nicio scuză pentru asta. Dacă familia nu ar fi văzut asta pe TikTok și nu i-ar fi confruntat, casa de pompe funebre nu le-ar fi spus niciodată”, a spus avocatul Phil Rizzuto.

Nici casa de pompe funebre și nici avocatul lor nu au avut un comentariu. Familia a reușit să o aducă înapoi în Ecuador, unde a îngropat-o pe femeie conform dorinței sale.

Urmărește-ne pe Google News