Conform polițiștilor, incidentul s-a petrecut vineri, 12 iulie, ora 19.08. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida – IPJ Sălaj au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 52 de ani, cu privire la faptul că la aceeași dată, fiica acesteia, Doboș Sara, de 16 ani, a fost luată cu forța din centrul localității Dragu și dusă într-un loc necunoscut, de către un tânăr de 19 ani.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sălaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, în vederea identificării minorei și a persoanei bănuite de comiterea faptei.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, au transmis reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook.

Tatăl fetei, Andrei Doboș, a declarat că știe cine i-a luat fiica direct din stradă. „Știu cine a luat-o. E vorba despre niște persoane de la noi din localitate (…) Au apucat-o de cap și au băgat-o în mașină, forțat. Cred că vor să o scoată din țară. Nu sunt sută la sută sigur, dar cred că asta ar fi”, a declarat bărbatul.

FOTO: Facebook/Poliția Română

Urmărește-ne pe Google News