Totul a început după ce Emyli a văzut un serial monogamist şi a fost frustrată pentru că nu putea găsi tipul de dragoste din filme. Aşa ca a decis să adopte o abordare ştiinţifică pentru romantism.

Experimentul a implicat să iasă la o serie de întâlniri şi să documenteze ce a făcut ca ele să fie un succes sau un eşec.

Pe măsură ce experimentul a progresat, întâlnirile au devenit mult mai uşoare. Tânăra a învăţat cum să “spargă gheaţa” atunci când vorbeşte cu străinii, astfel încât prima întâlnire să nu mai aibă momente de stânjeneală.

Astăzi,  Emyli este un antrenor de întâlniri şi foloseşte constatările experimentului său pentru a-şi ajuta clienţii. Iată câteva dintre sfaturile pe care le împărtăşeşte pentru a avea o primă întâlnire de neuitat:

  • Fă încălzire şi vorbeşte cu oamenii înainte să te duci la întâlnire. Ieşi cu cel puţin o oră din casă, opreşte-te la o cafea cu un prieten, fă o activitate care să îţi calmeze emoţiile şi să-ţi aducă aminte ca a vorbi cu oamenii nu trebuie să te sperie.
  • Sparge gheaţa prin activitate. Poţi lua cursuri de dans, sa alergaţi sau doar să învăţaţi un lucru nou împreună. Astfel de activităţi sunt mai naturale decât să vă priviţi după o ceaşcă de cafea.
  • Fii sincer, dar nu folosi sarcasmul de la prima întâlnire. Te poate face să pari rău sau insensibil, în plus denotă uneori nesiguranţă de sine. Poţi spune adevărul şi într-un mod frumos, chiar dacă afli repede că nu îţi place persoana cu care ai ieşit.

Liviu Dragnea și iubita lui mai tânără, invitați de seamă la o nuntă


 

Urmărește-ne pe Google News