Potrivit sursei mai sus citate, după ce femeia a găsit cardul l-a utilizat la 17 tranzacții. În fața magistraților, femeia condamnată la închisoare a precizat că a găsit cardul în zona raionului de mezeluri. L-a luat și a efectuat mai multe cumpărături, plătind la POS-ul magazinului.

Femeia a fost acuzată de săvârşirea infracţiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată.

Potrivit magistraților, pe 24 aprilie 2023, în jurul orei 13:20, persoana păgubită s-a dus la cumpărături în hypermarketul amintit mai sus. Acolo, a plătit produsele cu ajutorul unui voucher de cumpărături la casele self-service.

Ulterior, păgubitul a fost și la o farmacie din zonă, unde a achitat cu ajutorul telefonului mobil. Într-un final a realizat că îi lipsește cardul bancar. După ce și-a verificat aplicația, a constatat că au avut loc un număr de 17 tranzacții neautorizate de către ea, în valoare de 635,18 lei, motiv pentru care și-a blocat cardul.

Urmărește-ne pe Google News