Titlul de împărăteasă a unei familii evazive. Prieteniile potrivite în saloanele romane. O viață de „prințesă”, acumulând amenzi peste amenzi. Sandra Nicole reușise să cucerească înalta societate capitolină datorită „stilului rafinat”, dar și cu mașinile de lux.

Totul a început după un control în trafic al carabinierilor. S-a dovedit că „împărăteasa” conducea, în mod regulat, două mașini de lux neînmatriculate, un Bentley Continental Cabrio și un Ferrari California.

Ofițerii au descoperit, de asemenea, că plăcuța de înmatriculare a limuzine Bentley era falsă și că numărul aparținea, de fapt, unui camion german.

De asemenea, Ferrariul nu era înmatriculat, avea o plăcuță de înmatriculare austriacă expirată și nu era asigurată.

În total, femeia se face vinovată de 600 de încălcări ale regulilor de circulație, inclusiv circulație în zone interzise și depășiri ale vitezei legale, în total amenzi de 2.600 de euro, pe care Martinez nu le-a plătit.

Nemțoica este investigată sub suspiciunea de falsificare a documentelor și fraudă. Riscă amenzi de peste 100.000 de euro pentru falsificarea documentelor.

Împărăteasa unui imperiu care nu există

Sandra Nicole Martinez, care este rezidentă în Dubai, Emiratele Arabe Unite, a pretins că este „împărăteasa Casei Glodeni” în cercurile frumoase ale Romei. În realitate însă, un astfel de imperiu nu există.

Pe pagina de Instagram a presupusei Case Glodeni, Martinez se autointitulează „Alteța Imperială”.

Titlul de „împărăteasă” nu o mai ajută cu nimic.

Urmărește-ne pe Google News