Acum, ea și soțul ei, Stephen, așteaptă trei fete, gemene identice, și un băiat. Tracey a declarat că mama ei, care a murit în urmă cu ceva timp,  și-a dorit mereu gemeni și simte că acesta este un cadou din partea acesteia.

Tracey are trei copii și opt nepoți, însă nu îi pasă de criticile care i se aduc. „Oamenii au spus: `Ești o mamă cu copii`. Și ce? Nu voi fi prima și nici ultima. Nu arăt de 50 și nu mă simt de 50. Oamenii pot spune ce vor. Nu-mi cunosc povestea. Când o să vadă cei patru copii, își vor schimba părerea”.

FOTO: Facebook

Tracey are trei copii, în vârstă acum de 32, 31 și 22 de ani, cu primul ei soț, de care s-a despărțit în 2003. Și-a cunoscut actualul soț, pe Stephen, doi ani mai târziu. În decurs de un an ea a rămas însărcinată, dar a decis să facă avort, pe motiv că nu era timpul potrivit. Anul acesta, Tracey a hottărât să folosească banii pe care i-a lăsat mama ei pentru tratament FIV, în străinătate, potrivit  thesun.co.uk .

Ea este însărcinată în 25 de săptămâni și este cea mai bătrână mamă din Marea Britanie. Doctorii planifică o naștere prin cezariană la 32 de săptămâni.

Citește și

Scandalul greșelilor din manuale a ajuns în Parlament. Șefa Editurii Didactice și Pedagogice nu vede greșeli, ci „o oarecare virgulă pierdută pe undeva”

Urmărește-ne pe Google News