„La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 15:00, o persoană a sesizat, prin 112, faptul că este răpită de fostul soţ şi ţinută, fără voia sa, într-un beci. Femeia a mai precizat că are 23 de ani şi a transmis operatorului 112 un nume, a închis telefonul, iar ulterior nu a mai putut fi contactată”, a transmis IPJ Arad.

Imediat la nivelul Poliţiei Municipiului Arad, a fost constituită o echipă complexă, formată din poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, jandarmi, precum şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale.

Totodată, în cauză, a fost întocmit un dosar penal, pentru lipsire de libertate, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

„În continuarea cercetărilor, cu sprijinul Biroului Operaţiuni Speciale Arad şi al Biroului de Analiză a Informaţiilor Arad, la data de 6 iulie a.c., a fost identificată persoana care a apelat 112, şi ulterior depistată, în localitatea Şiria”, au mai transmis polțiștii.

Astfel, agenții au descoperit că e vorba despre o fetiță de 11 ani domiciliată în Germania și care petrece vacanța de vară la bunici, în Arad. Aflată în vizită la o rudă, în municipiu, ar fi apelat abuziv numărul de urgenţă 112, după care ar fi aruncat cartela sim.

Mama fetei a fost sancţionată pentru lăsarea nesupravegheată a acesteia.

Urmărește-ne pe Google News