Potrivit publicației citate, copila, originară din Todireni, a căzut de pe trotinetă pe o stradă din localitate. După ce s-a ridicat, s-a dus acasă și i-a povestit mamei, cu lacrimi în ochi, ce a pățit. După câteva ore, a început să acuze dureri puternice de cap, moment în care părintele a hotărât că este cazul ca fetița să meargă la culcare, pentru odihnă, în speranța că a doua zi se va simți mai bine.

A ajuns în comă la spital, duminică dimineață

Însă, duminică dimineață, micuța nu s-a mai trezit, iar mama ei a sunat la 112. O ambulanță a preluat-o pe copilă și a dus-o, de urgență, la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani.

„În cursul zilei de ieri a fost adus un pacient de sex feminin în vârstă de 11 ani de un echipaj de la ambulanță în stare comatoasă, ca urmare a unui accident rutier petrecut în cursul zilei de sâmbătă, fetița căzând de pe o trotineta. A fost investigată clinic și paraclinic, rezultând o importantă hemoragie epidurală parieto-occipito-temporal dreapta și fractură oblică temporo-parietală. A fost în intubată și dirijată către cea mai apropiată clinică de neurochirurgie din Suceava”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean „Mavromati”Botoșani.

Din primele informații, fetița era în comă încă de sâmbătă, iar medicii fac tot posibilul să o salveze. În prezent, este internată la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Suceava.

Urmărește-ne pe Google News