Potrivit poliției, trenul mergea de la Narathiwat la Nakhon Si Thammarat. Tocmai părăsise o gară din provincia Phattalunga, sudul Thailandei, și, prin urmare, se deplasa cu viteză mică.

Fadi Rose a coborât pe scările unui vagon, s-a înclinat înspre exterior și s-a lovit de un stâlp. Trenul a târât-o câțiva metri, apoi tânăra influenceriță din Malaezia, care leșinase, a căzut pe peron.

După accident, care a avut loc pe 5 august, ea a fost preluată de paramedici și internată. În mod miraculos, analizele nu au depistat răni interne grave.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Compania de trenuri de stat din Thailanda a emis un avertisment pentru toți călătorii. „Deși pasagerul nu a fost grav rănit, aceste acțiuni sunt nesăbuite și extrem de inadecvate și pot duce la accidente grave care duc la invaliditate sau deces”, a transmis șeful Biroului Guvernatorului Căilor Ferate de Stat din Thailanda (SRT), Ekkarat Sriarayanpong.

În urma incidentului, echipele Căilor Ferate de Stat au au primit ordin să mărească frecvența controalelor de securitate și să aplice regulile mai strict.

Urmărește-ne pe Google News