Pe 13 august, o pagină de Facebook a distribuit imaginile. „Undeva în România, niște b******i credeau că sunt… Știți ceva? Toată viața mi-am dorit o țară ca afară… Gata, ajunge, nu mai vreau… deloc”, era legenda clipului.

În imagini, mai mulți agenți opresc mai multe mașini. „Stați în mașină”, spun polițiștii, în timp ce doi șoferi dau să iasă, cu mâinile ridicate, în timp ce un alt bolid întoarce cu scârțâit de roți și dispare.

Cei mai mulți dintre comentatori au crezut că filmarea este reală. „Polițiști lui pește, niște panarame”, a comentat cineva.

„Până pornește ăștia după el, iese din țară băiatul. Ei se dau zmei la cine nu trebuie”, a adăugat un alt urmăritor. „Au scos milițienii pistoalele!”, s-a mai constatat.

„E film, fraților, mulți comentați fără să știți!”, a pus cineva punct discuțiilor. De fapt, este o secvență din pelicula „Cursa”, filmată pe șoseaua Vitan-Bârzești, în fața Spitalului Sf. Ioan din București.

„Păi doar în filme reușesc și ei să prindă pe cineva”, s-a făcut haz de necaz.

„Este un film cu mașini, conține elementul ăsta de curse ilegale”, afirma Codin Maticiuc, într-un videoclip postat recent pe Facebook, în care anunța un casting pentru cei interesați să joace în film.

Pelicula de acțiune cu Andi Vasluianu și Denis Hanganu ajunge la costuri de 3,5 milioane de euro, iar producătorul susține că „e cel mai scump film independent românesc”.

Urmărește-ne pe Google News