Jamila Hardwick, o însoțitoare de zbor cu experiență, a spus jurnaliștilor de la Inside Edition un fapt deosebit de alarmant despre ce nu ar trebui să comandați atunci când căruciorul de băuturi trece pe culoarul avionului.
Femeia spune că pasagerii care vor să bea cafea sau ceai în avion ar trebui să știe că rezervoarele de apă sunt curățate rar, potrivit Business Insider.
„Însoțitorii de zbor nu vor bea apă fierbinte în avion, nici cafea, nici ceai”, a mărturisit un membru al unui echipaj de zbor în anul 2017.
Companiile aeriene trebuie să își dezinfecteze rezervoarele de apă de patru ori pe an, transmite Inside Edition. Un nou studiu realizat de Hunter College a arătat că majoritatea companiilor aeriene nu au apă care să treacă de reglementările federale pentru o „apă curată, relativ sigură”.
Un alt studiu al Agenției pentru Protecția Mediului spune că unul din opt avioane nu respectă standardele agenției pentru siguranța apei.
Coca-Cola dietetică îi scoate din minți pe însoțitorii de zbor
Jamila Hardwick a mai declarat pentru Inside Edition că însoțitorii de zbor se enervează atunci când pasagerii comandă Coca-Cola dietetică (Diet Cola) pentru că turnarea băuturii durează prea mult timp.
„Nu știu ce se întâmplă cu combinația dintre chimia din Coca-Cola dietetică și noi la 40.000 de metri în aer. Până o turnăm în pahar, am putea turna alte trei băuturi”, a mai spus însoțitoarea de zbor.