UPDATE ora 22.00. Proprietarul automobilului vandalizat în data de 9 mai pe Alea Clăbucet din Cluj-Napoca a precizat, pentru ziar, că „mașina era parcată cu spatele spre trotuar, pe stradă, lângă parcul. Este un trotuar care intră în parc și se termină exact în stradă”. Tânărul student la medicină a spus că „este a cincea oară când mașina îmi este vandalizată. Penultima data eram la SMURD, încercam să salvez oameni, in timp ce alții îmi distrugeau bunurile. În acea zonă sunt săvârșite repetitiv astfel de fapte”.

„Poate e important de precizat și că parcul nu are gard. Părculețul este în spatele mașinii din prim-plan. În acel loc parchează, de regulă, 3 mașini, toate trei find, ultima dată, vandalizate. De 15 ani, depunem anual cerere de parcare, fără nici un rezultat”, a mai precizat tânărul.

Știrea inițială. „Dacă ieri am văzut geamuri sparte, azi avem altceva în meniul de vandalizări. Mașina are și un bilet lăsat sub ștergător”, a scris cel care a sesizat actul pe rețelele sociale.

În imaginea publicată pe net se vede o mașină a cărei capotă și aripă dreaptă prezintă numeroase zgârieturi.

Mașina vandalizată

În biletul pe care autorului i l-a lăsat proprietarului, scrie, între altele, că trotuarul este „pentru mame care au copilul în cărucior, pentru bicicliști sau pentru bătrâni care se deplasează în scaun cu rotile”.

„Mulțumesc pentru înțelegere, Cu stimă”, se încheie mesajul.

Mesajul găsit sub ștergător

Urmărește-ne pe Google News