UPDATE ora 16.41: Circulația mașinilor în Pasajul Lujerului s-a reluat complet după aproape două ore.

UPDATE ora 15.40: Poliția a transmis că a fost sesizată prin apel 112 în jurul orei 14.05. „Conducătorul unui autovehicul a ieșit din parcarea centrului comercial Plaza România, a pătruns pe spațiul verde și lovit gardul de protecție al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon”, a anunțat Brigada Rutieră.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit și dus la spital, iar Poliția face verificări pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Traficul rutier a fost restricționat pe sensul de deplasare dinspre Bulevardul Timișoara către Șoseaua Virtuții. La ora 15.25, s-a reluat circulatia tramvaiului 41, a cărui blocare a durat 80 de minute, potrivit STB.

***

Știrea inițială: Potrivit primelor informații, șoferul a pierdut controlul mașinii în timp ce părăsea parcarea de la Plaza România. Autoturismul, marca Kia Ceed, a trecut de pe șosea pe spațiul verde, a rupt gardul de protecție și a aterizat în Pasajul Lujerului.

Martorii susțin că șoferul a ieșit singur din mașină. Traficul în zonă este serios afectat, fiind blocat pe sensul spre Virtuții.

„Soferul autorismului a pierdut controlul volanului si a plonjat în pasaj, blocând circulatia tramvaiulor din linia 41, pe sensul spre Piața Presei”, a precizat și STB.

Șoferii au fost sfătuiți să ocolească zona. Ciculația tramvaiului 41 a fost suspendată, iar STB a pus în circulație autobuzul 641.

Urmărește-ne pe Google News