DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Ministrul educației anunță amânarea probelor de competență de la Bacalaureat

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

CamelianPropinatiu   •   08.06.2023, 22:12

Dacă există voință politică de legalitate, Curtea Constituțională ar putea cere acordarea retroactivă a 6% din pib la Educație, câți ani s-a încălcat Legea.

VolodimirZelenski   •   08.06.2023, 16:37

Greva va tine zilnic timp de o saptamana.

nasty1   •   08.06.2023, 15:11

Memorandumul va fi tiparit pe hartie igienica moale, pentru a nu-i zgaria pe Iohannis, Ciolacu, Ciuca si ceilalti membri PSD si PNL. Cum sa crezi niste mafioti care mint natural, asa cum respira? Doar niste fraieri ar intrerupe greva asta, crezand promisiunile PSD si PNL.

Mirciulica   •   08.06.2023, 14:07

Acuma, pe bune, ca garanție mai poate reprezenta ciuca? Sau cuvântul lui ciuca ? Amintiti-va de angajamentul lui fata de haina și cariera militara după care s-a .... " politizat" la ordinul iohanisului. Dacă onoarea sa militara la asta se rezuma, profesorii chiar trebuie sa fuga ca dracu de tămâie cand e vorba de angajamentul lui. De ciolacu ca să mai vorbim ? Un neica nimeni, despre care, în afara de faptul ca a fost haitasul la vanatorile lui haissam, nu se știe nimic clar despre ce pregătire reala are, ce calificare, ce experienta profesionala, manageriale are. Totul este cețos, dubios, acoperit de o mâzgă groasa, exact la lucrarea lui dottore ciuca. Un cuplu de stan și bran, sau pat și patașon, ei amandoi reprezintand de fapt o hartie de turnesol a starii clasei politice actuale. A stării fiecărui partid în parte.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close