DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

O nuntă cu alai a blocat și șoseaua, și trotuarele la Buzescu, în Teleorman. Ce măsuri a luat Poliția. VIDEO

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Rafi22   •   13.05.2024, 07:31

Vai mama noastrà! Nu ne mai facem bine! Seful suprem al politiei, distinsul general Despescu(acelasi care l-a chemat din concediu si trimis pe Vasilescu la pian sa negocieze inmormantarea....) este bine mersi in functie. Nu se atinge nimeni de el! A schimbat 3--4 ministri si tot acolo este. Nu are voie nimeni sa tulbure bazinul electoral al politicienilor. Asa se intampla in toata tara! Oare ce varsta are mireasa?

K476   •   13.05.2024, 00:28

S-a dat legea pt evaziune. Hai sa vedem ce venituri au avut, ce taxe si impozite au platit si cum au facut ei economii pentru Rolls Royce. Calcul: masina 400.000 euro, ai platit 300.000 euro taxe, decia ai avut venituri de 700.000 euro, fara sa pun mancarea, curentul, incalzirea, benzina, s.a. Vb de milioane de euro venituri. Daca nu au platit impozite si taxe, vreau sa ii vad la caserie sa scape de puscarie. Dar reprede, sa nu ma dezamageasca iar justitia cu pensii speciale si performanta la pamant ca de obicei.

nasty1   •   12.05.2024, 19:01

"Lebedele" cu tupeu nu-si permit sa faca asemenea mizerii pe strazile din tarile civilizate, ar ajunge in 2 secunde la puscarie. In Romania, politia le asigura culoar si-i ocroteste sa incalce legile. Iar amenzile tardive sunt extrem de mici, de aia isi permit astia sa-si bata joc de toata lumea. Pana la urma, de ce mai platim pensii speciale nesimtite unor politisti si jandarmi care nu-si fac treaba?

boby77   •   12.05.2024, 16:08

Cortegiu este la mormantare ,probabil alai o fi vrut sa spuna politia sau reporterul a confundat petrecerile.

HOPAHPO   •   12.05.2024, 15:06

"Menţionăm faptul că acţiunile poliţiştilor au vizat liniştea comunităţii şi siguranţa participanţilor la trafic, activităţile nefiind desfăşurate pentru a facilita deplasarea cortegiului”, Pai nu esto tot una ? Politistii au ajuatat cortegiul romilor sa poata ajunge la destinatie, fara a se gandi ca in acest timp , sute de oameni au trebuit sa astepte sau sa ocoleasca strada principala . Santem in secolul 21 si inca trebuie sa vedem circ pe strazi . Cata rusine . Data viitoare o sa scoata patul cu baldochin si politia o sa le tina unbrela ca sa nu vada lumea ce fac ei acolo .Este lipsa de respect pentru noi , ei isi cer niste drepturi , dar trebuie sa respecte legile si nu sa ne impuna noua niste maimutareli care practic arata cat de bogati sant dupa ce au furat la greu in Europa .

Sv23   •   12.05.2024, 14:43

În afară de sclimberiticul ăla de milițian care apre o fracțiune de secundă și care dă impresia că e rătăcit prin zonă dar și la minte mai sunt și alții care să aplice ceva măsuri, acolo trebuia o militianca cu spreiul ...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close